Απίθανοι Χάρτες Τοίχου

07-03-2013 19:31

Ο Πειρατικός Χάρτης
Κάντε ένα νοητό ταξίδι στην εποχή των πειρατών, με στοιχεία από τη δράση τους, τα πλοία τους, τα όπλα τους και τις φυσιογνωμίες τους αποτυπωμένα πάνω σε ένα ολοκληρωμένο γεωγραφικό υπόβαθρο του κόσμου.

Παγκόσμιος πολιτικός χάρτης του National Geographic με τα πλούσια γήινα χρώματα
Ένας εξαιρετικός παγκόσμιος χάρτης, σχεδιασμένος σε προβολή που παραμορφώνει ελάχιστα τα σχήματα των κρατών - ακόμα και κοντά στους πόλους, με μοναδική ακρίβεια και λεπτομέρεια για την κλίμακά του και εξαιρετικά καλαίσθητη χαρτογραφία. Υπάρχει και σε πλαστικοποιημένη έκδοση.

Οι πολύχρωμοι εκπαιδευτικοί χάρτες Dinos Animals of the World και Dinos Map of World
Σχεδιασμένοι ειδικά για παιδιά οι χάρτες της κροατικής εταιρείας Dino's είναι εικονογραφημένοι με καρτουνίστικα σκίτσα και μικρά κειμενάκια, για τις χώρες, τις οροσειρές, τα ποτάμια, τα ζώα, τους εξερευνητές, τους πολιτισμούς, τα πλοία και πλήθος άλλων πληροφοριών.

Ο χάρτης The Dinos children's map of the solar system περιλαμβάνει λεπτομερείς απεικονίσεις των εννέα πλανητών που κυκλώνουν τον ήλιο μας, με τους δορυφόρους τους, τους κομήτες, τους αστεροειδείς, τους διάττοντες αλλά και τους κενταύρους και τα μεταποσειδώνια.
Εξηγεί τις εκλείψεις, και άλλες λεπτομέρειες τηςς δομής του ηλιακού μας συστήματος, την ιστορία των διαστημικών ταξιδιών και πολλά ακόμα που οι γονείς μάλλον θα μάθουν από τα παιδιά τους.