Νέα - Απόψεις

ΔΙΚΤΥΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

29-01-2018 19:08

Στα πλαίσια της ανάδειξης των πεζοπορικών δικτύων στις Κυκλάδες, η ΑΝΑΒΑΣΗ συνεργάζεται στενά με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σχεδιάζοντας και εκτυπώνοντας τις πινακίδες με τους χάρτες των νησιών.

 

Περισσότερα...

Η Μεγάλη εικόνα του Ουρανού - Άστρα + χάρτες αστερισμών, Χρόνος + Σύμπαν

29-11-2017 11:58

Ένα βιβλίο που έλειπε από την ελληνική αγορά. Mια συναρπαστική αφήγηση που θα μας εισάγει στον απέραντο κόσμο των άστρων και του σύμπαντος.
Με οδηγό τη Μεγάλη Εικόνα του Ουρανού θα ανιχνεύσουμε στον έναστρο θόλο, τους σχηματισμούς των άστρων και των αστερισμών, συνδέοντας μυθικές ιστορίες με αστροφυσικά δεδομένα, τον παλαιό μύθο με το σύγχρονο επιστημονικό αφήγημα.

Περισσότερα...

κείμενο του Jacques Lacarriere για τα ελληνικά νησιά

18-06-2017 11:41

Υπάρχουν περισσότερα από 1360 ελληνικά νησιά. Πολλά είναι μόνο γυμνοί βράχοι, που φιλοξενούν λίγους γλάρους. Άλλα είναι λίγο μεγαλύτερα αλλά δεν έχουν νερό ή άλλους πόρους. Και αυτά είναι ακατοίκητα, εκτός από τις άγριες κατσίκες και τις φώκιες

Περισσότερα...ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

11-10-2016 19:34

Παρά την προσπάθειά μας να κρατάμε την ποιότητα των χαρτών μας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, εμφανίστηκε σε πρόσφατες εκτυπώσεις πρόβλημα στο δίπλωμα και συγκεκριμένα κάποια κοψίματα στο χάρτη. Αν τύχει να αγοράσετε κάποιο αντίτυπο με πρόβλημα μη διαστάσετε να μας το στείλετε και θα αντικατασταθεί χωρίς χρέωση.

Περισσότερα...