Νέα - Απόψεις

ANCIENT ATHENS - MODERN ATHENS

04-07-2018 11:49

ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το ΔΙΠΥΛΟΝ και η ΑΝΑΒΑΣΗ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα περίπατο στα ορατά ίχνη του αρχαίου τείχους των Αθηνών με τη βοήθεια δύο νέων χαρτών της Ανάβασης.

 

Περισσότερα...

ΔΙΚΤΥΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

29-01-2018 19:08

Στα πλαίσια της ανάδειξης των πεζοπορικών δικτύων στις Κυκλάδες, η ΑΝΑΒΑΣΗ συνεργάζεται στενά με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σχεδιάζοντας και εκτυπώνοντας τις πινακίδες με τους χάρτες των νησιών.

 

Περισσότερα...

Η Μεγάλη εικόνα του Ουρανού - Άστρα + χάρτες αστερισμών, Χρόνος + Σύμπαν

29-11-2017 11:58

Ένα βιβλίο που έλειπε από την ελληνική αγορά. Mια συναρπαστική αφήγηση που θα μας εισάγει στον απέραντο κόσμο των άστρων και του σύμπαντος.
Με οδηγό τη Μεγάλη Εικόνα του Ουρανού θα ανιχνεύσουμε στον έναστρο θόλο, τους σχηματισμούς των άστρων και των αστερισμών, συνδέοντας μυθικές ιστορίες με αστροφυσικά δεδομένα, τον παλαιό μύθο με το σύγχρονο επιστημονικό αφήγημα.

Περισσότερα...


ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

11-10-2016 19:34

Παρά την προσπάθειά μας να κρατάμε την ποιότητα των χαρτών μας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, εμφανίστηκε σε πρόσφατες εκτυπώσεις πρόβλημα στο δίπλωμα και συγκεκριμένα κάποια κοψίματα στο χάρτη. Αν τύχει να αγοράσετε κάποιο αντίτυπο με πρόβλημα μη διαστάσετε να μας το στείλετε και θα αντικατασταθεί χωρίς χρέωση.

Περισσότερα...

Διάλεξη Παρουσίαση του βιβλίου "Η Άγνωστη Μικρά Ασία" του Γ. Πίκουλα (Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας Παν/μίου Θεσσαλίας ΙΑΚΑ)

07-10-2016 09:45

Ο Γιάννης Πίκουλας (Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας Παν/μίου Θεσσαλίας ΙΑΚΑ) παρουσιάζει έναν διαφορετικό ταξιδιωτικό οδηγό για τη δυτική Μικρά Ασία κατά την αρχαιότητα...

Μετά την πετυχημένη παρουσίαση της Χίου έχουν προβλεφθεί για τις αρχές Νοεμβρίου μερικές ακόμα παρουσιάσεις:
3.11: ΜΙΕΤ Θεσσαλονίκη
4.11: Αντωνιάδειος Στέγη, Βέροια, Φίλοι Βυζ. Μουσείου και Μικρασιάτες
5.11: Κοζάνη, Σύλλογος Μικρασιατών
6.11: Βελβεντό
7.11: Βόλος, Αρχαιολογικό Μουσείο, δίωρη διάλεξη
16.11: Αθήνα, Versus, Ταξιδιωτική Λέσχη 

Περισσότερα...